Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@17:42:55 GMT

جایگاه فرش ضعیف است

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۸۸۳۰۷

جایگاه فرش ضعیف است

مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرش دستباف روستایی استان اصفهان گفت: اگر فرش هم مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده شود، قطعا این نمایشگاه آخر خواهد بود.

به گزارش ایسنا، شهبازیان امروز (پنجشنبه) در آیین افتتاحیه بیستمین نمایشگاه تخصصی صادراتی فرش دستباف استان اصفهان، اظهار کرد: نمایشگاه فرش دستباف اصفهان در تمام بیست دوره اش برای دورترین نقطه روستایی کشور و دورترین نقطه کشورهای دیگر که به دنبال واردات فرش دستباف هستند، اهمیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: دنیا ایران را با فرش می شناسد و فرش است که ما را به دنیا معرفی کرده است. حال چه کاری برای آن کرده ایم؟

مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرش دستباف روستایی استان اصفهان اضافه کرد: فرش دستباف دارای منشور چند وجهی است و در حوزه اقتصادی، فرهنگی، هنری و مسایل اجتماعی و ناهنجاری های اجتماعی و هم در مسایل سیاسی حرف برای گفتن دارد و حتی یکی از بندهای برجام هم در مورد فرش بوده است.

شهبازیان با بیان اینکه فرش در جایگاه قانون گذاری و اجرایی کم دیده می شود، اظهار کرد: مشکل فرش، مشکل ملی است اما جایگاه فرش در کمیسیون های فرش کجاست؟ از نظر تخصصی و فنی باید با کدام کمیسیون ها در مجلس صحبت کنیم؟ خواهش از فراکسیون ها داریم که این جایگاه را تقویت کنند.

وی خاطرنشان کرد: جایگاه فرش در دولت جایگاه فوق العاده ضعیفی است در حالی که در برخی کشورها وزارتی خاص در این خصوص وجود دارد. به عنوان نمونه کشورهایی که تولیدات و صادرات قهوه دارند، وزارت قهوه دارند. اما در ایران که به غیر از دو سه تا از استان ها، باقی استان ها تولیدات فرش دارند، اما چرا نماینده مستقیم در حوزه فرش در هیات دولت وجود ندارد؟

مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرش دستباف روستایی استان اصفهان اضافه کرد: اگر فرش هم مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده شود، قطعا این نمایشگاه آخر خواهد بود. در قانون صراحتا ذکر شده، فرش معاف از معالیت است، اما پرونده های بسیاری در اداره مالیات برایمان ایجاد شده است.

شهبازیان ادامه داد: متاسفانه تعریف درستی از فرش دستباف و قالیبافی وجود ندارد و همین موضوع باعث مشکلات عدیده ای شده است.

وی با بیان اینکه صفر تا صد فرش، هنر است، افزود: اگر جایگاه فرش در دولت قوی بود و در حد یک مرکز ملی نبود این مشکلات پیش نمی آمد.

مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرش دستباف روستایی استان اصفهان با بیان اینکه در نمایشگاه تنها فرصتی برایمان پیش می آید که درد و دل کنیم، خاطرنشان کرد: هر فروشگاهی در خارج از کشور که فرش ایرانی را در خود دارد و مشغول به کار است، نقش یک سفارت جمهوری اسلامی را دارد. حال چقدر توانستیم یک نشست هم اندیشی با رایزن های اقتصادی و فرهنگی سفارتخانه هایمان برگزار کنیم؟

شهبازیان ادامه داد: در دهه 70، حدود 360 انبار فرش در هامبورگ وجود داشت، اما این تعداد در حال حاضر به کمتر از 10 انبار رسیده است.

وی اظهار کرد: از نمایندگان مجلس خواستاریم تا تامین اعتبار بیمه بافندگان را در مجلس نهادینه کنید و هرسال در بودجه سال نیاید که گفته شود تامین نشده و بیمه انجام  نشود.
 
مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرش دستباف روستایی استان اصفهان گفت:  انتظار داریم سالی دو سه بار جلساتی با حضور فعالان حوزه فرش و مختص فرش داشته باشیم.

شهبازیان ادامه داد: انتظار داریم آژانس های مسافرتی به شبکه های فرش اتصال داده شوند و همچنین تدبیری اندیشیده شود تا مراکز علمی و دانشگاهی فرش، با بازار و تولیدکنندگان ارتباط برقرار کندد. بیش از 70 درصد تولیدکنندگان فرش هندی تحصیلات بالای لیسانس دارند.

وی با بیان اینکه به قالیبافان، بدبخت و بیچاره نگویید، گفت: حق فرش این نیست که در حال حاضر وجود دارد. موزه فرش هم هر سال مطرح می شود، اما تاکنون به جایی نرسیده است. امیدواریم روزی به نام فرش دستباف و قالیبافی ایجاد شود.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه های استان اصفهان گفت: فرش اصفهان فرهنگ و تمدن اصیل ایران اسلامی را پاسداری می‌کند و زیبایی این هنر اصیل درخشش جهانی خود را خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، علی یارمحمدیان امروز (پنجشنبه) در آیین افتتاحیه بیستمین نمایشگاه تخصصی صادراتی فرش دستباف استان اصفهان، اظهار کرد: فرش دستباف، هنر- صنعتی است که آوازه ایران را در سراسر جهان طنین انداز کرده است.

وی با بیان اینکه فرش اصفهان فرهنگ و تمدن اصیل ایران اسلامی را پاسداری می‌کند و زیبایی این هنر اصیل درخشش جهانی خود را خواهد داشت،اظهار کرد:حفظ و توسعه این برند ملی، بخشی از وظیفه ای است که نمایشگاه ها بر عهده دارند.

یارمحمدیان ادامه داد: بخشی از این مهم از طریق حضور اثربخش در نمایشگاه های تخصصی چه در داخل و چه در خارج از ایران، اتفاق می افتد.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه های استان اصفهان تأثیرات نمایشگاه در حوزه فرش را عواملی همچون شناخت دقیق نیازها، انتظارات و سلیقه مشتریان و خریداران، بازارسنجی و نیازسنجی، تقویت حوزه های تولید و صادرات و معرفی هر چه بهتر فرش ایران به گردشگران داخلی و خارجی دانست.

وی گفت: نمایشگاه تخصصی- صادراتی فرش دستباف اصفهان، امسال به بیستمین دوره خود رسیده است. این عدد نشان دهنده موفقیت این نمایشگاه، اعتبارِ جایگاهی آن و نیز بیانگر اعتماد به نمایشگاه، ظرفیت های هنر- صنعت فرش و همچنین توانمندی استان اصفهان در زمینه این هنر گرانقدر است.

یار محمدیان افزود: در نمایشگاه امسال 152 مشارکت کننده از استان های مختلف کشور در کنار هم جمع شده اند تا هفته نمایشگاه فرش دستباف اصفهان را رقم بزنند. امیدواریم که بازدید آگاهانه مردم و مسوولان و نیز حضور فعالانه مشارکت کنندگان، سهمی در افزایش رونق اقتصادی این هنر- صنعت و نیز تحقق اهداف و برنامه های این بخش داشته باشد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۸۸۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق شعار سال در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان اصفهان

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران گفت: در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان شعار سال که بر مشارکت مردمی تاکید دارد، تحقق پیدا می‌کند و در حل مسائل علاوه بر استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان، مشارکت بیشتری را در حل مسائل ترافیکی شهر طلب می‌کنیم.

پوریا محمدیان‌یزدی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: سه سال پیش رهبر معظم انقلاب نام سال را متناسب با حمایت دانش‌بنیان‌ها تعیین کردند و بر آن اساس مجموعه‌های مختلفی تلاش کردند تا بتوانند شعار سال را محقق کنند.

وی با بیان اینکه مجموعه شهرداری اصفهان به‌طور جدی برای لبیک به این اقدام وارد عمل شد، افزود: در این راستا سال ۱۴۰۱ تفاهم‌نامه‌ای منعقد شد و در سال ۱۴۰۲ اولین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان را برگزار کرد و توانست تمام شرکت‌های فعال در حوزه حمل‌ونقل هوشمند را کنار یکدیگر جمع کند.

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران با بیان اینکه سال گذشته از برگزاری نمایشگاه در محیط دانشگاهی و اجرا بازخورد خوبی گرفتیم، ادامه داد: همکارانم در مجموعه شهرداری اصفهان تصمیم گرفتند مجدد این نمایشگاه را برگزار کنند، البته شهرداری مشهد سال گذشته مشارکت خوبی داشت و در این دوره نیز از مجموعه شهرداری، دو سازمان اتوبوسرانی و شرکت بهره‌برداری قطار شهری مشهد که بیشترین مهندسی معکوس و بهره‌وری را داشتند، محور نمایشگاه شدند و سایر سازمان‌ها نیز در این نمایشگاه مشارکت کردند.

محمدیان تصریح کرد: از ویژگی‌های خوب دومین دوره نمایشگاه حمل‌ونقل برگزاری نشست کلان‌شهرها بود که با این اقدام تمام معاونان حمل‌ونقل و ترافیک و مدیران سازمان‌های زیرمجموعه را در این نمایشگاه شرکت دادیم‌.

وی با بیان اینکه در این دوره شرکت‌های بیشتری شرکت کردند و موضوعات مسئله‌محور است، ادامه داد: شرکت‌کنندگان در حوزه‌های هوشمندسازی، خودروهای برقی، موتورهای برقی، سامانه‌ها و نرم‌افزارهایی که در سیستم‌های مدیریت شهری کاربرد دارد و می‌تواند بهره‌وری از سیستم‌های شهری را افزایش دهد، مشارکت کردند، همچنین چند شرکت در رابطه با سرویس مدارس محصول نرم‌افزاری و در حوزه هوشمندسازی سر تقاطع‌ها شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه الکترونیک و مخابرات محصولات خوبی ارائه کردند؛ همه سعی می‌کنند با توجه به مشکلات موجود در شهرداری‌ها به‌ویژه شهرهایی با جمعیت بیش از ۵۰۰ هزار نفر بتوانند راهکارهایی ارائه دهند تا مورد استفاده شهرداری‌ها باشد.

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران تاکید کرد: در این نمایشگاه شعار سال که بر مشارکت مردمی تاکید دارد، تحقق پیدا می‌کند و در حل مسائل علاوه بر استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان، مشارکت بیشتری را در حل مسائل ترافیک شهر طلب می‌کنیم.

محمدیان خاطرنشان کرد: امیدوارم این نمایشگاه تداوم داشته باشد و سال آینده با نظرسنجی از شرکت‌کنندگان نقاط قوت و ضعف برطرف و با کمترین نقص برگزار شود و تبدیل به محفل علمی سالانه در حوزه حمل‌ونقل باشد که مشکلات بیان و شرکت‌ها محصولات خود را ارائه دهند.

کد خبر 749975

دیگر خبرها

  • تثبیت جایگاه ایران در منطقه پس از «وعده صادق»
  • بسکتبالیست های کردستانی در جایگاه سوم لیگ جوانان کشور ایستادند
  • تعلیم عفاف و حجاب در مدارس در اولویت باشد
  • استفاده از خودروهای برقی به حل مهم‌ترین مسئله کلان‌شهر اصفهان کمک کند
  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • تحقق شعار سال در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان اصفهان
  • میزبانی پایانه‌های مسافربری مشهد از ۲۰ میلیون زائر امام رضا(ع)
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
  • برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد
  • نقش اصحاب رسانه در تبیین حفظ زیست عفیفانه و جایگاه متعالی زن، مادر و خانواده حائز اهمیت است